Tietosuoja

EU:n uutta tietosuoja-asetusta (GDPR) alettiin soveltaa toukokuussa 2018. Se vaikuttaa kaikkiin yrityksiin ja palveluihin, joissa käsitellään henkilötietoja. Tietosuojalaki tuo mukanaan velvollisuuksia, joita yritysten on noudatettava. Siksi tässä alla on selvitys siitä, miten me mm. keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietoja.

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö säätelee tapaa, jolla FitHeaven Oy ja kanssamme yhteistyössä toimivat yritykset keräävät, käyttävät, ylläpitävät ja paljastavat asiakkailta (jäljempänä ”Asiakas tai Asiakkaat”) tuotteidemme tilausten yhteydessä keräämiämme tietoja. Edellä mainittu koskee myös www.fitheaven.fi-sivuston (jäljempänä ”Sivusto”) kautta kerättyjä tietoja. FitHeaven Oy vastaa Sivuston kautta ja muuten saatujen henkilötietojen käsittelystä EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti. Kun asiakas asioi kanssamme, katsomme, että meillä on häneltä saatu suostumus kerätä ja käyttää häneltä saatuja tietoja.

Henkilötiedot

FitHeaven Oy voi kerätä Asiakkailta henkilötietoja, kun Asiakkaat rekisteröityvät, tekevät tilauksen, tilaavat uutiskirjeen, osallistuvat kilpailuun tai myynninedistämiskampanjaan, vastaavat kyselyyn tai täyttävät lomakkeen. Asiakkailta voidaan kysyä tarpeen mukaan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja postinumero, maa, kansallisuus, sukupuoli, sekä henkilöturvatunnus. Lisäksi evästeitä käytettäessä FitHeaven Oy käsittelee Asiakkaiden IP-osoitteita. Lisätietoja evästeiden käytöstä on jäljempänä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Asiakkaiden henkilötietoja käytetään tilauksen ja toimituksen tekemiseen, maksun käsittelyyn, tilausta koskevaan yhteydenpitoon, asiakaspalvelua varten ja palvelujen parantamiseksi, Asiakkaille toimitettaviin palveluihin liittyvien ongelmien ennakoimiseksi ja ratkaisemiseksi, Asiakkaiden tilaamien uutiskirjeiden lähettämiseen sekä asiakastilastoja varten. Lisäksi tietoja voidaan käyttää markkinointikampanjan, kyselyn tai kilpailun järjestämiseen tai muita sivuston toimintoja ja/tai muita markkinointitarkoituksia varten. FitHeaven Oy voi käyttää näitä tietoja myös tekniseen ja toiminnalliseen hallinnointiin sekä Sivustomme ja myyntisovelluksen kehittämiseen ja käyttäjäkokemuksen mukauttamiseen. Lisäksi voimme käsitellä käyttäjätietoja lakiin tai määräyksiin perustuvien vaatimusten täyttämiseksi. FitHeaven Oy voi käyttää Asiakkaiden henkilötietoja Sivuston maksujen käsittelyn yhteydessä tapahtuvien petosten ehkäisemiseksi. FitHeaven Oy voi käsitellä Asiakkaiden henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella.

Uutiskirjeet

FitHeaven Oy voi lähettää Asiakkaille, jotka ovat ostaneet tuotteita Sivustomme kautta tai muuten luovuttanut yhteystietonsa FitHeaven Oy:n käyttöön, uutiskirjeitä, jotka koskevat samankaltaisia tuotteita, ellei Asiakas ole kieltänyt sitä ostohetkellä. Jos Asiakas haluaa hyödyntää tarjouksiamme, hän voi milloin tahansa tilata uutiskirjeemme. Uutiskirjeet voivat sisältää yritystä koskevia uutisia tai päivityksiä tai FitHeaven Oy:n tuotteita tai palveluja koskevia tietoja tai tarjouksia. Näitä sähköpostiviestejä voidaan mukauttaa Asiakkaiden henkilötietojen, aiempien ostosten ja verkkosivustolla navigoinnin mukaisesti. Jos Asiakas haluaa jossain vaiheessa lopettaa sähköpostiviestien tilaamisen, hän voi napsauttaa uutiskirjeessä tekstiä ”Eroa postituslistalta” ja lopettaa tilauksen valintavalikon kautta. Asiakas voi lopettaa uutiskirjeen tilauksen myös ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen lopetamme tilauksen manuaalisesti. Kysymyksiä, kommentteja ja/tai valituksia voi esittää asiakaspalvelumme kautta. Yhteystiedot ovat jäljempänä.

Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut

FitHeaven Oy voi pyytää Asiakasta, joka on ostanut tuotteita yritykseltämme, kirjoittamaan arvostelun. Asiakkaat voivat kieltää arvostelunsa näyttämisen. Asiakkaan kirjoittaman arvostelun avulla FitHeaven Oy voi tarjota muille Asiakkaille tietoja tuotteistamme ja sen laadusta. FitHeaven Oy voi käsitellä Asiakkaan henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella.

Evästeet ja vastaavat menetelmät

Edellä mainitun lisäksi voimme käyttää evästeitä tai vastaavia menetelmiä aina, kun Asiakkaat käyttävät Sivustoamme. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, joka tallentuu Asiakkaan laitteeseen tämän vieraillessa Sivustolla. On syytä huomata, että Sivustomme käyttö ei välttämättä ole mahdollista hyväksymättä evästeiden käyttöä.

Sivusto käyttää seuraavia evästeitä:

·   Toiminnalliset evästeet

Nämä evästeet voivat tallentaa Asiakkaan selaimen nimen, tietokoneen tyypin sekä teknisiä tietoja tavasta, jolla Asiakas on yhteydessä Sivustoomme, kuten käyttöjärjestelmän, käytetyt Internet-palveluntarjoajat sekä muita vastaavia tietoja. Näitä tietoja käytetään Sivustollamme navigoinnin ja Sivustomme käytön helpottamiseen teknisesti. Lisäksi toiminnallisia evästeitä voidaan käyttää tallentamaan henkilökohtaisia asetuksia, kuten kielen, tai muistamaan Asiakaan tilaustiedot seuraavia käyntikertoja varten, jos Asiakas niin pyytää.

·      Analytics-evästeet

Lisäksi Sivustollamme käytetään Analytics-evästeitä, joita Google Analytics sijoittaa käyntimäärien mittaamiseksi ja Asiakkaiden keskuudessa Sivuston suosituimpien osien tunnistamiseksi. Näiden tietojen avulla voidaan toimittaa koonti- ja tilastotietoja Sivustomme käytöstä ja kehittää Sivustomme sisältöä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lisäksi Sivustollamme käytetään Analytics-evästeitä mittaamaan sitä, miten Asiakkaat ovat löytäneet Sivustomme, jotta saamme tietoa sähköpostikampanjoiden, mainosten tai ulkopuolisten tahojen sivustoilla olevien AdWords-mainosten tehokkuudesta. Analytics-evästeet yhdistetään henkilötietoihin, joita tallennamme Asiakkaista edellä kuvatulla tavalla, jotta voimme mukauttaa uutiskirjeitämme ja esittää mukautettuja mainoksia ulkopuolisten tahojen sivustoilla.

Google voi kuitenkin yhdistää näitä tietoja yleisiin tietoihin, joita sillä on Asiakkaasta muiden palvelujensa kautta. Siksi FitHeaven Oy käyttää Google Analyticsia vain Asiakkaan luvalla. Koska FitHeaven Oy ei voi vaikuttaa näihin palveluihin, pyydämme tutustumaan Googlen palvelutietoihin osoitteessa support.google.com/analytics/.

·      Mainosevästeet Facebookin ja ulkopuolisten tahojen sivustojen kautta

Sivustollamme käytetään lisäksi evästeitä mukautetun uutissyötteen ja mukautettujen mainosten esittämiseksi Asiakkaan sivustokäyttäytymisen ja aiemman ostokäyttäytymisen perusteella, kun Asiakas käy Facebookissa tai muilla ulkopuolisten tahojen sivustoilla. Käytämme evästeitä näihin tarkoituksiin vain, mikäli Asiakas myöntää meille siihen luvan. Tämän jälkeen FitHeaven Oy:n mainoksia voi edelleen näkyä muilla sivustoilla ja Asiakkaan sosiaalisen median uutissyötteissä, mutta palveluntarjoajamme tai me emme mukauta niitä. FitHeaven Oy:n tietosuoja- ja evästekäytäntö ei koske kyseisten verkkosivustojen käyttöä, ja suosittelemme Asiakasta tutustumaan kyseisten verkkosivustojen tietosuoja- ja evästekäytäntöihin, mikäli hän kaipaa lisätietoja.

·      Sosiaalisen median evästeet

Asiakas voi jakaa Sivustomme osia sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa tai LinkedInissä. Nämä sosiaalisen median palvelut käyttävät evästeitä, jotta jakaminen olisi mahdollista. FitHeaven Oy:n tietosuoja- ja evästekäytäntö ei koske kyseisten verkkosivustojen käyttöä. Pyydämme tutustumaan kyseisten sosiaalisen median palvelujen tietosuojalausuntoihin, joissa on tietoja näiden evästeiden käytöstä.

Evästeiden poistaminen

Evästeet eivät tallenna Asiakkaiden sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita tai vastaavia tietoja, mutta yleensä ne käsittelevät Asiakkaan IP-osoitteen. Jos Asiakas ei halua, että hänen tietokoneeseensa tallentuu evästeitä, tai jos hän haluaa poistaa jo tallennettuja evästeitä, hän voi tehdä tarvittavat määritykset selaimen asetuksissa. Näiden asetusten muuttaminen vaihtelee selaimittain. Verkkosivustolla all about cookies on englanniksi selkeät toimintaohjeet tätä varten. On syytä huomata, että kun tallennetut evästeet on poistettu, Sivusto on tämän jälkeen käytettävissä vasta, kun evästeet hyväksytään uudelleen.

Kuinka suojaamme Asiakkaiden tiedot

Noudatamme asianmukaisia tietojen keräämistä, tallentamista ja käsittelyä koskevia käytäntöjä ja varotoimia, jotta voimme suojata Sivustollemme tai Sivustomme kautta tallennetut Asiakkaan henkilötiedot, käyttäjätunnuksen, salasanan, tapahtumatiedot ja muut tiedot luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, paljastamiselta tai tuhoamiselta.

Arkaluonteisten ja yksityisten tietojen vaihto Sivuston ja sen Asiakkaiden välillä tapahtuu SSL-suojatun tietoliikenneyhteyden kautta. Vaikka FitHeaven Oy noudattaa kohtuullista huolellisuutta tarjotessaan suojattua tiedonsiirtoa Asiakkaan laitteiden ja järjestelmiemme välillä, emme voi varmistaa emmekä taata minkään meille Internetin kautta siirrettyjen tietojen suojausta. Jos tietoomme tulee jokin suojausrikkomus, joka mahdollistaa luvattoman pääsyn Asiakkaan henkilötietoihin, pyrimme tiedottamaan asiasta Asiakkaille.

Asiakkaiden henkilötietojen jakaminen

Voimme toimittaa Asiakkaan henkilötietoja muille ulkopuolisille tahoille, mikäli se on tarpeen tilauksen tekemistä tai toimittamista varten. Muuten emme jaa, myy, vaihda, emmekä vuokraa Asiakkaiden henkilötietoja muille. Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia apuna liiketoiminnassamme ja Sivustomme ylläpitämisessä tai hallinnoimaan puolestamme toimintoja, kuten uutiskirjeiden tai kyselyjen lähettämistä. FitHeaven Oy saattaa antaa Asiakkaiden henkilötietoja maksupalveluntarjoajan tai petoksenehkäisyntarjoajan käyttöön FitHeaven Oy:n sekä Asiakkaan ja tämän etujen suojelemiseksi sikäli kuin tämä on tarpeellista Sivuston maksujen käsittelyn yhteydessä tapahtuvien petosten ehkäisemiseksi. FitHeaven Oy voi käsitellä Asiakkaan henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella.

Ulkopuolisten tahojen verkkosivustot

Asiakkaat voivat havaita Sivustollamme mainoksia tai muuta sisältöä, joka toimii linkkinä kumppaniemme, toimittajiemme, mainostajiemme, rahoittajiemme, lisenssinantajiemme ja muiden ulkopuolisten tahojen sivustoille tai palveluihin. Emme valvo näillä sivustoilla näkyvää sisältöä tai linkkejä, emmekä vastaa Sivustoomme tai Sivustoltamme linkitettyjen sivustojen käytännöistä. Lisäksi nämä sivustot tai palvelut sisältöineen ja linkkeineen voivat muuttua jatkuvasti. Näillä sivustoilla ja palveluilla voi olla omat tietosuoja- ja asiakaspalvelukäytäntönsä. Selaaminen ja vuorovaikutus millä tahansa muulla verkkosivustolla, mukaan lukien verkkosivustot, joilla on linkki Sivustoomme, tapahtuu kyseisen verkkosivuston omien ehtojen ja käytäntöjen mukaisesti.

Tähän tietosuoja- ja evästekäytäntöön tehtävät muutokset

FitHeaven Oy voi harkintansa mukaan päivittää tämän tietosuoja- ja evästekäytäntönsä milloin tahansa. Tällöin muutamme tämän sivun lopussa olevan päivityspäivämäärän. Kehotamme Asiakkaita käymään usein tällä sivulla tutustumassa mahdollisiin muutoksiin, jotta he pysyvät ajan tasalla siitä, miten suojaamme keräämiämme henkilötietoja.

Ilmoitus- ja yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuoja- ja evästekäytännöstä tai Sivuston käytännöistä, käytä seuraavia yhteystietoja:

FitHeaven Oy, Tuusulantie 117, 01390 Vantaa

Puhelinnumero: 044-2443354, Sähköposti: info@fitheaven.fi

Tämä asiakirja päivitettiin viimeksi Maaliskuussa 2019.

 

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.4.2019 alkaen.

Verkkokauppa

FitHeaven Oy
Tuusulantie 117
01390 Vantaa

044 244 3354
info@fitheaven.fi
www.fitheaven.fi
2961669-3

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout -palvelun maksuehdot 

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

FitHeaven Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun tulee olla yhteydessä suoraan FitHeaven Oy:n asiakaspalveluun.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

FitHeaven Oy
Tuusulantie 117
01390 Vantaa

044 244 3354
info@fitheaven.fi
www.fitheaven.fi
2961669-3

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Käytämme Suomen Postia tilausten toimittajana ja voit valita itsellesi parhaimman noutopaikan.  

Emme toimita alle 10 euron tilauksia.

Toimitamme yli 69 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 69 euron tilauksiin lisäämme 7,50 euron toimituskulun. Jos yli 69 euron tilauksesta palautetaan niin suuri osa, että asiakkaalle jäävien tuotteiden arvo jää alle 69 euron, vähennämme palautettavasta summasta 7,50 euron postikulut. 

Jälkitoimitus on asiakkaalle maksuton, mutta emme toimita alle 10 euron jälkitoimituksia.

HUOM! Syötäthän osoitetietosi tarkasti tilausta tehdessäsi. Mikäli tilaus toimitetaan väärään osoitteeseen tai sen ei löydä perille väärin annetun osoitetiedon takia, veloitetaan aiheutuneet toimituskulut asiakkaalta.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää - mikäli tuotetta on varastossa. Jos tuote tilataan valmistajalta, toimitusaika on valmistajasta riippuen noin 2-14 arkipäivää (mm. jälkitoimitukseen jääneet tuotteet).

Emme vastaa ylivoimaisen esteen tai meistä riippumattoman tahon aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Palautusehdot

MIKÄLI HALUAT VAIHTAA TAI PALAUTTAA TILAUKSESI TUOTTEEN/TUOTTEITA, JA EPÄILET OIKEUTTASI PALAUTUKSEEN, OTA ENSIN YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME info@fitheaven.fi, puh: 044 244 3354. 

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen vaihto ja/tai palautus tilausta kohden on maksuton. Seuraavista vaihdoista ja/tai palautuksista veloitamme niistä aiheutuneet posti- ja käsittelykulut. 

Jos yli 69 euron tilauksesta palautetaan niin suuri osa, että asiakkaalle jäävien tuotteiden arvo jää alle 69 euron, vähennämme palautettavasta summasta 7,50 euron postikulut.

HUOM! Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla TÄYSIN käyttämätön ja tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Tuote pitää pakata alkuperäiseen ehjään pakkaukseensa eikä siinä saa olla hajuja tai tahroja. Eli palautettavan tuotteen tulla olla täysin myyntikuntoinen. Lisäravinteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

Käsittelemme palautukset 2-14 vuorokauden kuluessa.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta tai noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta tai noutamatta jätetyistä paketeista, perimme meille aiheutuneet toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti osoitteeseen info@fitheaven.fi tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.